Санторини: три цвята синьо

7 дни / 5 нощувки
Автобусна и ферибот: София – Атина – Санторини – София

1-7 октомври 2017 г.

Цена - 800 лв.

Лектор-водач: Емануил Трейман

Сини камбанарии на църкви и бели варосани къщи на фона на лазурното море и някъде в далечината силует на вулкан. Една мечта, един блян в три цвята синьо. Една седмица е напълно достатъчна да се насладите на тази красота, невиждана другаде.

Санторини попада във всички класации за най-красивите острови на света и го заслужава напълно.

Каним ви да се насладите на красотата на острова по възможно най-пълноценния начин. Ще обиколим всички невероятни плажове, ще снимаме от най-красивите гледни точки, ще се насладим на невероятната кухня и всичко това споделено с хора, които обичат фотографията.

Водач на групата е Емануил Трейман. Санторини е много специално място за него – освен прекрасно място за снимки, за него този остров е и синоним на „любов“, но това е лична история, която той може и да сподели по време на пътуването. Емо e oрганизатор на някои от най-големите фотографски събития в България: Фотоваканция, дългогодишен главен координатоr на „Месец на фотографията“. Той е и в основата на Клуб Фото Свят. Ще бъде ценен съветник във фотографските ви търсения и ще се грижи за отличното протичане на цялото пътуване.

Пътуването се осъществява съвместно с 4 Seasons Travel 

Фотография: Тодор Русинов

ПРОГРАМА

Ден 1

Отпътуване от паркинга пред стадион “Васил Левски” – София, в 08,30 ч. Пристигане в Атина късно вечерта. Настаняване в Настаняване в CANDIA Best Western http://www.candia-hotel.gr/ или подобен. Нощувка.

Ден 2

Ранно ставане в 05,00 ч. и закуска в хотела. В 06,00 ч. отпътуване за пристанището в Пирея. Фериботът за о. Санторини потегля в 07.25 ч. Транзитно преминаване през островите Наксос, Парос и Иос. Пристигане на пристанището в Тира около 15.00 ч. Трансфер и настаняване във хотел Antea (бивша Villa Vergina) в Периса. Посещение на Емпорио и Акротири, Червения плаж и Морския фар в южната част на острова 16,30-19,30 ч. Нощувка.

Ден 3

Закуска. Обиколка и снимки на острова. Посещение на градовете около Калдерата – Тира, Фиростефани, Имеровигли и Финикя. Снимане на най-прочутия залез. Завръщане в хотела. Нощувка.

Ден 4

Закуска. Целодневна с корабче до Вулкана, горещите извори и островите в калдерата. Завръщане в хотела. Свободно време за снимки и плаж. Нощувка.

Ден 5

Закуска.  Снимки в Периса и изкачване на планината Пророк Илия и едноименния манастир. Завръщане в хотела. Свободно време за снимки и плаж. Нощувка.

Ден 6

Закуска. Свободно време за плаж. Освобождаване на хотела в 12 ч. Отпътуване за Атина с ферибот в 15.30 ч. Пристигане на пристанище Пирея в 23,25 ч. Нощен преход до България.

Ден 7

Пристигане в София около обяд.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

Цената включва:

  • Транспорт с автобус и ферибот
  • 5 нощувки със закуски в Атина и в Санторини
  • Разходка с корабче
  • Лектор
  • Медицинска застраховка с покритие 30 000 евро (издава се задължително) ~ 15 лв.
  • Водач-лектор

Условия за участие:

  • Лична карта или задграничен паспорт, валиден минимум 6 месеца след датата на завръщане.
  • Внесен депозит 350 лв. при подаване на регистрацията. (Доплащане 21 дни преди отпътуване.)

 

Забележки:

Програмата подлежи на корекции според настроя на групата и метеорологичните условия.

Цената е валидна при минимум 25 пълноплащащи човека.

Възможна е корекция в цената при по-малка група.

Санторини: три цвята синьо

Включете се в едно незабравимо фотоприключение на един от най-красивите острови в света.

2017/05/16 00:00:00

Вашият коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formPost comment